Skandal! Albanka sa KIM koja je skrnavila pravoslavni hram u Prištini pevaće zvaničnu himnu Mundijala u Rusiji!

Izvor: BKTV News, 22.Maj.2018, 21:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Skandal! Albanka sa KIM koja je skrnavila pravoslavni hram u Prištini pevaće zvaničnu himnu Mundijala u Rusiji!

Albanka rođena u Prištini Era Istrefi, koja je slavu stekla hitom "Bon Bon", pevaće zvaničnu himnu predstojećeg Mundijala u Rusiji zajedno sa Vilom Smitom i Nikijem Džemom, prenose strani mediji.

Numera koju je komponovao i producirao Amerikanac Diplo, premijerno će biti puštena 25. maja, a pomenuti trio izvešće je tokom svečanog otvaranja Svetskog prvenstva zakazanom za 14. jun na grandioznom moskovskom stadionu "Lužnjikij", pre prvog meča između Rusije i Saudijske >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << Arabije.

Ceremonija otvaranja Mundijala biće održana na stadionu, a koncert na kom će nastupiti brojni izvođači na Crvenom trgu.

FOTO: Youtube/Printscreen

Istrefi je svoje mesto među triom zaslužila posle "buma" koji je napravila pomenutim hitom, koji se zavrteo po klubovima šitom Evrope i sveta, posle čega je usledio njen uzlet i na američkom tlu gde je potpisala za jake producentske kuće "Soni Mjuzik Intertejment" i "Ultra Mjuzik".

Međutim, nama je poznata i po krajnje spornom spotu koji je polugola snimala u Pravoslavnoj crkvi u Prištini, zbog čega je morala da se oglasi i Eparhija Raško-prizrenska i osudi pevačicu.

Pored pomenute Ere u video spotu se pojavljuje još nekoliko osoba koje, kako je navedeno u saopštenju, "u krajnje demonizovanoj i bogohulnoj koreografiji" igraju polunagi u unutrašnjosti hrama.

Krstajić: Sve je moguće u životu, pa i da Srbija igra u finalu SP!

"Nažalost, i ovaj najnoviji incident pokazuje u kakvom žalosnom stanju se nalazi ova pravoslavna crkva koja je posebno poslednjih meseci na udaru pojedinih albanskih političara i medija koji otvoreno pozivaju na njeno rušenje ili čak predlažu da se pretvori u muzej OVK", rečeno je tada iz Eparhje na performans Albanke.

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.