Simpsonovima dodeljen deseti Emi

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 15.Sep.2008, 17:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Simpsonovima" dodeljen deseti "Emi"

LOS ANĐELES - Animirana komedija "Simpsonovi" osvojila je po deseti put nagradu Emi, jedno od najprestižnijih priznanja američke televizije.

Nagrada je dodeljena sinoć u Los Anđelesu na svečanosti Emi nagrada za kreativnu umetnost koja prethodi glavnoj ceremoniji naredne nedelje.

Istorijska mini serija "Džon Adams", o drugom američkom predsedniku, dobila je osam nagrada.

Među nagrađenima je i nova televizijska drama "Ludi >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << ljudi", dobitnik četiri statue, zatim glumica Sintija Nikson (Seks i Grad) za najbolju epizodnu glumicu u seriji "Red i zakon: odeljenje za posebne žrtve" kao i televizijski veteran Tim Konvej za ulogu u "30 kamen".

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

"Simpsonovi" osvojili desetu Emi nagradu

Izvor: Blic, 15.Sep.2008

Animirana komedija "Simpsonovi" osvojila je po deseti put nagradu Emi, jedno od najprestižnijih priznanja američke televizije...Nagrada je dodeljena sinoć u Los Anđelesu na svečanosti Emi nagrada za kreativnu umetnost koja prethodi glavnoj ceremoniji naredne nedelje. Istorijska mini serija "Džon...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.