Silvester Stalone progovorio o počecima karijere: Film je delovao poput kontrole rađanja

Izvor: B92, 27.Apr.2023, 07:10

Silvester Stalone progovorio o počecima karijere: "Film je delovao poput kontrole rađanja"

Možda je glumac sa više od pedeset godina staža u poslu, ali je i veliki Silvester Stalone priznao da nisu svi njegovi filmovi bili uspešni, pa se prisetio i jednog za koji smatra da je potpuni promašaj.

Stalone je ranije priznao da je kao mlađi glumio u filmu za odrasle, čime se baš i ne ponosi. U to se vreme borio da se probije u filmsku industriju i nakratko je bio beskućnik, ubrzo nakon što se preselio u Njujork. Nakon što je proveo tri nedelje spavajući na autobuskoj >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << stanici, video je reklamu za film The Party at Kitty and Stud's i iz očaja se odlučio na audiciju.

Stalone je priznao da je morao da odluči, ili da snimi taj film ili da nekoga opljačka, nakon što je iznenada izbačen iz stana.

"Bio sam na kraju, na samom kraju", iskreno je priznao Stalone. Srećom, glumac je zaradio 200 dolara za svoju ulogu iz 1970. i uspeo je da se vrati sa ruba bankrota.

Ipak, postoji još jedan film zbog kojeg slavni glumac još više žali. Prema rečima 76-godišnjeg glumca, mrzio je scenarij za Stop! Or My Mom Will Shoot i bio je namamljen na ulogu tek nakon što je čuo da je njegov suparnik Arnold Švanceneger zainteresovan.

Schwarzenegger ga je prevario

Komedija iz 1992. prati Stalonea kao policijskog narednika, koji mora da trpi svoju mamu koja neprestano prekida njegove slučajeve. Arnold Švarceneger je kasnije priznao da se poigravao sa Staloneom rekavši: "Pročitao sam scenario. Bio je tako loš. Radio sam i neke filmove koji su odmah otišli u smeće. To je bilo loše. Ali ovo je bilo jako loše."

Ubrzo nakon toga Stalone je snimio Stop! Or My Mom Will Shoot, koji je bio kritičarski neuspeh. Iako je na kraju zaradio preko 70 miliouna dolara, glumac još uvek duboko žali što je glumio u filmu.

"Najgori film koji sam ikad napravio, možda jedan od najgorih filmova u celom Sunčevom sistemu", zaključio je Stalone.

Čak se našalio da je film delovao poput kontrole rađanja rekavši:

"U nekim zemljama – Kini, verujem – prikazivanje Stop! Or My Mom Will Shoot jednom nedeljno na državnoj televiziji spustilo je natalitet na nulu. Kad bi ga prikazivali dvaput nedeljno, verujem da bi za dvadeset godina Kina izumrla."

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.