Serija koja je podelila gledaoce - stiže druga sezona Emily in Paris VIDEO

Izvor: B92, 30.Sep.2021, 21:17

Serija koja je podelila gledaoce - stiže druga sezona "Emily in Paris" VIDEO

Stiže druga sezona američke serije "Emily in Paris", koja počinje sa emitovanjem 22. decembra na internet platformi Netfliks.

Nova sezona nastavlja da prati marketinškog stručnjaka Emili Kuper, koju glumi Lili Kolins na novim, bajkovitim mestima na jugu Francuske.

U najavi se vidi Emili koja uživa na odmoru te joj se pridružuju prijateljice Mindi Čen (Ešli Park) i Camil (Camil Razat).

Odmor uključuje izležavanje pored bazena, raskošne zabave u vilama >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i na brodovima te isprobavanje brojnih modnih kombinacija.

Lukas Bravo, koji u seriji glumi Gabriela, otkrio je da će lik Emili da bude više zainteresovan za kulturu naroda Francuske.

"Postaće deo zajednice, neće odudarati od francuske kulture i neće se primećivati da je iz Amerike", rekao je Lukas za strane medije.

Netfliks je na svom zvaničnom Tviter nalogu najavio da će Džeremi O'Haris da glumi legendarnog modnog dizajnera, Lucian Laviskaubt biće u ulozi Britanca koji se u početku neće slagati sa Emili, a Arnod Binard postaje vlasnik kluba u Sen Tropezu.

Prva sezona ove serije emitovala se prošle godine na striming platformi Netfliks i odmah je doživela veliku popularnost.

Međutim, mnogi su je prozvali najgorom serijom ikad na Netfliksu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Stiže druga sezona serije "Emily in Paris"

Izvor: Nezavisne Novine, 01.Okt.2021, 09:19

Stiže druga sezona američke serije "Emily in Paris", koja počinje sa emitovanjem 22. decembra na internet platformi Netfliks.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.