Serija Sluškinjina priča nominovana za čak 20 Emija

Izvor: B92, 13.Jul.2018, 17:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Serija "Sluškinjina priča" nominovana za čak 20 Emija

Serija "Sluškinjina priča" (The Handmaid's Tale) nominovana je za nagradu Emi u 20 kategorija.

Izvršni producent i scenarista Brus Miler rekao je nakon nominacija da bi gledaocima bilo dobro da nabave "par flaša viskija" pre gledanja serije. On se takodje šalio oko završetka sezone, koji je izazvao oprečna mišljenja medju ljubiteljima.

Glumica Samira Vajli, nominovana za najbolju gostujuću glumicu, rekla je da je kraj sezone toliko napet da ga još uvek nije odgledala.

Ona je izrazila nadu da je završetak druge sezone postavio temelje za "eksploziju" u trećoj.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Sluškinjina priča" nominovana za 20 Emija

Izvor: N1 televizija, 13.Jul.2018

Serija "Sluškinjina priča" (The Handmaid's Tale) nominovana je za nagradu Emi u 20 kategorija...Izvršni producent i scenarista Brus Miler rekao je nakon nominacija da bi gledaocima bilo dobro da nabave "par flaša viskija" pre gledanja serije...On se, takođe, šalio oko završetka sezone, koji je...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.