Selena Gomez igra glavnu ulogu u filmu o slavnoj pevačici FOTO

Izvor: B92, 14.Jan.2024, 21:50

Selena Gomez igra glavnu ulogu u filmu o slavnoj pevačici FOTO

Potvrda o snimanju biografskog filma o Lindi Ronštad, koju će igrati pevačica i glumica Selena Gomez, stigla je nakon što je na društvenim mrežama objavila sliku sa Lindinim memoarima “Simple Dreams” iz 2013. godine.

Potvrđeno je da će Selena dobiti glavnu ulogu u ovom ostvarenju, iako još uvek nije poznato ko će režirati film. Za sada još uvek bez službenog naziva, projekat je u fazi pretprodukcije oko koje se brine menadžer Linde Ronštad, Džon Bojl. Zanimljivo >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je da su i Selena i Linda meksičkog porekla.

Ronštad je imala dugu i uspešnu karijeru koja je trajala punih pet decenija, tokom kojih je osvojila 11 Gremija, a dobila je i nagrade za životno delo.

Prošle godine je njen hit “Long Long Time” imao nagli porast u broju strimova nakon što je korišćen za saundtrek treće epizode popularne serije “The Last Of Us”. 2011. godine Linda je objavila da se povlači iz muzike, da bi kasnije otkrila da više ne može da peva zbog svoje progresivne supranuklearne paralize, za koju se prvobitno pogrešno mislilo da je Parkinsonova bolest.

Ranije ove godine Selena je izjavila da razmišlja o tome da prestane da se bavi muzikom i pevanjem, kako bi se u potpunosti posvetila glumi.

“Htela sam da budem glumica, nikad nisam nameravala da budem samo pevačica, ali se očigledno taj hobi pretvorio u nešto drugo. Ne mislim da sam najbolja pevačica, ali znam da pričam priče i volim što mogu da stvaram pesme”, rekla je Selena Gomez, prenosi Varajeti.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Selena Gomez igra glavnu ulogu u filmu o slavnoj pjevačici

Izvor: Nezavisne Novine, 15.Jan.2024, 09:41

Potvrda o snimanju biografskog filma o Lindi Ronštad, koju će igrati pjevačica i glumica Selena Gomez stigla je nakon što je na društvenim mrežama objavila sliku sa Lindinim memoarima “Simple Dreams” iz 2013. godine.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.