Scena iz nastavka kultne serije šokirala svet: Miranda zgrozila fanove FOTO

Izvor: B92, 04.Jul.2023, 13:21

Scena iz nastavka kultne serije šokirala svet: Miranda zgrozila fanove FOTO

Nastavak serije "Seks i grad" izazvao je brojne kontroverze, a omiljene junakinje dobile su nove drugarice koje su u potpunosti donele moderniji ton seriji.

Znamo da je čuvena četvorka snimana krajem devedesetih i početkom dvehiljaditih, dakle u vreme kada je još uvek na izvestan način vladao rasizam pri dodeli uloga, pa su zato kreatori serije često i bili na udaru, jer su likovi uglavnom belci . Ta nepravda je ispravljena, ali i začinjena raznim slojevima društvene raznovrsnosti >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i angažovanosti.

Jedna od novih junakinja je rodno neutralna Če, koja ulazi u vezu sa Mirandom Hobs (koja je oštro osuđivala Samantin pokušaj homoseksualne veze), a gledaocima ovaj par, po svemu sudeći, prilično smeta.

Sada su izašle i nove epizode druge sezone, u kojima otkrivamo da je Miranda ostavila Stiva i otišla u Los Anđeles kako bi bila uz Če tokom snimanja njene emisije.

Mirandino otkrivanje sopstvene seksualnosti je nastavilo da se produbljuje, a u želji da uživa u intimnim odnosima sa Če, obišla je prodavnice za odrasle i kupila nekoliko pomogala kako bi začinila situaciju u spavaćoj sobi.

Scena koja je šokirala publiku je ona u kojoj Miranda navlači strap on – intimno pomagalo koje bi trebalo da služi umesto muškog polnog organa.

Međutim, kao i u svakoj vezi, i u ovoj ima problema. Miranda misli da je Če u vezi sa njom samo zbog intimnih odnosa, dok je Če zabrinuta kako će Holivud da je prihvati, zbog čega je pokazala i svoju ne tako samouverenu stranu, u kojoj bi mnoge žene mogle da se pronađu, a reč je o sopstvenom nezadovoljstvu svojim telom i izgledom, kako i opterećivanjem time šta će drugi da misle o njoj.

Sve se na kraju završava odustajanjem od intimnog odnosa, a Miranda teši rodno neutralnu Če govoreći joj da će sve biti u redu.

Nakon čega nam čitava scena daje povod za brojna razmišljanja, ne samo o partnerskim odnosima ili željom za otkrivanje nekog novog ja, nego i konstantno prisutne nesigurnosti, koja, kao što je u slučaju Če, kolko god da smo popularni i voljeni od strane drugih, nikada nećemo biti zadovoljni ukoliko istinski ne zavolimo sebe, bez razmišljanja o tome kako nas drugi vide.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.