Izvor: N1 televizija, 01.Okt.2018, 18:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Scena: In memoriam Jadranka Pejanović

Današnja Scena posvećena je Jadranki Pejanović, novinarki N1 televizije koja je iznenada preminula u 40. godini. Jadranka je bila osnivačica emisije Scena, ali je za kolektiv N1 bila i mnogo više od toga: koleginica, prijateljica i osoba koja je plenila svojim iskrenim osmehom i predanošću.

Intervjuisala je brojne ličnosti iz javnog i kulturnog života, a mi vam u današnjoj Sceni donosimo razgovore sa rediteljima Oliverom Frljićem i Bobom Jelčićem, te sa muzičarom Magnificom:
>> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << />
Izvor: N1

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Danas sahrana novinarke N1 Jadranke Pejanović

Izvor: N1 televizija, 02.Okt.2018, 13:41

Komemoracija Jadranki Pejanović, novinarki N1 televizije koja je iznenada preminula u 40. godini, održana je u Ustanovi kulture Parobrod. Naša koleginica biće sahranjena danas u 13 časova, na Bežanijskom groblju.

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.