Sarađivala je sa jednim od najvećih reditelja, a sada je gledate u seriji Drugo ime ljubavi

Izvor: B92, 06.Jul.2020, 16:42

Sarađivala je sa jednim od najvećih reditelja, a sada je gledate u seriji "Drugo ime ljubavi"

Od balerine do glumice

Uz gimnaziju pohađala je i Školu za klasični balet i Školu solo pevanja. Osim u baletskim predstavama glumila je i u mjuziklu.

Nakon gimnazije odlazi u Zagreb na studije na Akademiju dramske umetnosti gde je diplomirala.

Godine 2015. pohađala je masterklas kod jednog od najvećih svetskih pozorišnih reditelja Tomasa Ostermeiera.

Iste godine dobila je poziv od reditelja Tomasa za stažiranje na poznatoj Dramskoj Akademiji >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Max Reinhardt u Beču gde je reditelj gostovao kao predavač na glumačkoj klasi, a Arija stažirala kao mladi reditelj.

Do sada je postavila svoje predstave i to: ''Predstava Povratak'' (S.Tucić) za koju je dobila Nagradu publike za najbolju predstavu na Festivalu Marulićevi dani u Splitu 2018, dve glumačke nagrade za istu predstavu na Festivalu glumca u Vinkovcima 2018. godine.

Glumila je i u raznim pozorišnim projektima. U 2019. glumila je u HNK Zagreb u predstavi'' Faustov Mefisto'', u kojoj je igrala čak tri ženske uloge, a u ulozi Margarete u predstavi je pevala uživo s bendom songove koje potpisuje Nikša Kušelj.

Glumila je kao Maja Krpan u seriji ''Drugo ime ljubavi'', što je ujedno i njena prva televizijska uloga.

Seriju "Drugo ime ljubavi" pratite na TV Prva svakog dana u 19:15 h.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.