Izvor: Danas, 29.Feb.2024, 14:05

Šapić najavio privatizovanje pojedinih linija GSP-a: Šta briga Beograđanina da li je autobus privatni ili nije

Predsednik Privremenog organa grada Beograda Aleksandar Šapić izjavio je danas da će neke od linija gradskog prevoza na potezima od "100" do "700" biti prepuštene privatnim prevoznicima, navodeći da je pooštrena kaznena politika i kontrola tih privatnika kojima je u prethodnom periodu izdat veliki broj kazni.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Šta povezuje preuzimanje akcija Laste i davanja prigradskih linija u Beogradu privatnicima?

Izvor: Danas, 01.Mar.2024, 09:46

Pre nekoliko dana prodat je deo akcija saobraćajnog preduzeća Lasta u vlasništvu grada Beograda, ali nije poznato ko je te akcije kupio. Danas je predsednik Privremenog organa grada Beograda Aleksandra Šapića najavio da će GSP Beograd prepustiti privatnicima prigradske linije, ali, takođe, nije...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.