Sandra Bulok: Žao mi je što sam glumila u tom filmu; Nema smisla

Izvor: B92, 24.Mar.2022, 00:05

Sandra Bulok: Žao mi je što sam glumila u tom filmu; "Nema smisla"

Glumica je priznala da joj je veoma žao što je snimila jedan film i da se danas stidi što je učestvovala u njemu.

"Postoji jedan film za koji mi je još uvek neprijatno što sam glumila u njemu. Zove se Brzina 2", rekla je u intervjuu za TooFab.

"Glasno sam kritikovala taj film. Nema smisla. To je spori brod koji sporo ide prema ostrvu”, rekla je Bulok.

U istom intervjuu sa Sandrom Bulok je učestvovao i njen kolega Danijel Redklif, sa kojim glumi >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u novom filmu The Lost City. On je dodao da je fan filma kojeg se Sandra danas stidi.

Glumica napokon progovorila: "Ako se ne izvučem iz ovoga, umreću"

"On i još pet 12-godišnjaka koji su gledali spori brod kako sporo ide prema malom ostrvu", našalila se zatim Sandra.

Brzina 2 je film iz 1997. godine koji je bio nastavak kultnog originala Brzina. Film je režirao holandski reditelj Jan de Bont, a glavne uloge, uz Sandru, igraju Džejson Patrik i Vilijem Dafo.

Film je prošao vrlo loše i kod kritičara i publike te je nominovan za osam Zlatnih malina, a dobio je nagradu za najgori nastavak nekog filma. Kijanu Rivs, koji je glumio u originalnoj Brzini, odbio je da glumi u nastavku, jer je procenio da nema potencijala za dalji razvoj te priče.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.