Samo na B92.net: Trejler za Sedmoricu veličanstvenih

Izvor: B92, 20.Apr.2016, 13:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Samo na B92.net: Trejler za "Sedmoricu veličanstvenih"

Denzel Vošington, Kris Prat i Itan Hok igraju u novom akcionom spektaklu reditelja Antuana Fukue.

Antuan Fukua široj publici je većdobro poznato ime. Njegovi filmovi poput „Kralja Artura“, „Shooter“-a i „Zakona ulice“ uvek su rado gledani u bioskopima, a posebno se ističe režija filmova „Dan obuke“ i „Pravednik“ koje su kritičari hvalili.

U oba ta filma glavnu ulogu ostvario je Denzel Vošington, koji je upravo za ulogu korumpiranog policajca >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u filmu „Dan obuke“ osvojio svog drugog Oskara u karijeri.

Ove jeseni Fukua i Vošington ponovno udružuju snage u potpuno drugačijem – akcionom spektaklu "Sedmorica veličanstvenih" čiji prvi trejler vam ovom prilikom ekskluzivno predstavljamo na portalu b92.net.

Denzelu Vošingtonu pridružiće se glumačke zvezde Kris Prat i Itan Hok a sedmoricu veličanstvenih likova dočaraće i Vinsent D'Onofrio, Biung-Hun Li, Manuel Garsija-Rulfo i Martin Sensmajer.

"Sedmorica veličanstvenih" "vrte se" oko gradića Rouz Krika koji se nalazi pod smrtonosnom kontrolom industrijalista Bartolomjua Boguea (Piter Sarsgard) pa očajni građani zatraže pomoć sedmorice odmetnika, lovaca na glave, kockara i iznajmljenih revolveraša – Sama Čisolma (Vošington), Džoša Faradeja (Prat), Gudnajta Robičoksa (Hok), Džeka Horna (D'Onofrio), Bilija Roka (Li), Vaskeza (Garsija-Rulfo) i Reda Harvesta (Sensmajer).

Dok pripremaju grad na krvavi obračun za koji znaju da će kad-tad uslediti, sedmorica plaćenika na kraju se neće boriti isključivo za novac, već i za nešto mnogo vrednije...

"Sedmorica veličanstvenih" je rimejk istoimenog vestern klasika iz 1960. godine reditelja Džona Sturdžisa u kojem su glavne uloge, između ostalih, ostvarili Jul Briner, Eli Valaš, Stiv Mekvin i Čarls Bronson.

Akcioni spektakl "Sedmorica veličanstvenih" u domaće bioskope stiže nam ove jeseni.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.