Salma Hajek priznala koje uloge se plašila: Stvorila sam alter ego za sve najodvratnije stvari

Izvor: B92, 20.Jun.2023, 09:08

Salma Hajek priznala koje uloge se plašila: "Stvorila sam alter ego za sve najodvratnije stvari"

Stiže šesta sezona antologijskog britanskog projekta u kom su spojeni i fantastika i horor, ali i triler i drama.

Serija Black Mirror je odavno pokupila sve simpatije publike, a u nanovijoj sezoni će se pojaviti i diva Salma Hajek. Ona će igrati u epizodi Joan is awful.

Hajek je u razgovoru za The Times otkrila kako je jako uzbuđena što glumi sebe u ovoj jezivoj drami, čak je sam nastup nazvala prilikom koja se pruža jednom u životu.

"Kao da sam stvorila >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << alter ego u kojem mogu raditi najodvratnije, groteskne stvari koje nikada ne bih radila u stvarnom životu i imam dopuštenje za to. Ima toliko trenutaka koji su me šokirali u scenariju. Postoji jedan veliki s kojim sam se morala pomiriti i naterao me da se zapitam: Želim li stvarno ovo da raditm?", rekla je Salma.

Idejni tvorac serije Čarli Bruker je otkrio kako sprema brojne obrte u šestoj sezoni i želi da nastavi da iznenađuje gledaoce, jer u suprotnom sve to nema poente.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.