Sahranjena jugoslovenska umetnica Kostadinka Velkovska

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Mar.2024, 20:52

Sahranjena jugoslovenska umetnica Kostadinka Velkovska

Pamtićemo je po brojnim ulogama i slavujskom glasu.
Čuvena jugoslovenska glumica i pevačica, makedonskog porekla, Kostadinka Velkovska preminula je pre tri dana u 76. godini. Poslednje mesece života provela je u staračkom domu, gde je i preminula. U julu prošle godine Kostadinka je dobila moždani udar, a kako prenosi "24sata.hr" umetnica je danas sahranjena u Zagrebu.
Kostadinku su na večni počinak ispratili najbliži članovi porodice i prijatelji, ali su se pojavile i pojedine kolege i obožavaoci njenog lika i dela.
Podsećanja radi, Velkovska je doživela moždani udar u julu prethodne godine, te je tada hitno prebačena u KBC Zagreb. Zbog posledica moždanog udara, glumica je završila u...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.