Sade i Rammstein u Zagrebu

Izvor: Kontra magazin, 27.Jun.2011, 12:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sade i Rammstein u Zagrebu

Sade i Rammstein nastupaju u Zagrebačkoj Areni u novembru. Najpopularniji nemački bend, za čije su nastupe fanovi osmislili i moto‚ 'Other bands play. Rammstein burns' , još jednom će zapaliti zagrebačku Arenu 8. novembra 2010. godine. Nova turneja, novi show, nova produkcija – sve je to najavljeno za novu '’Made in Germany 1995- 2011’’ turneju, a ako se samo prisetimo zadnjeg nastupa Rammsteina, jasno je da su ovi veliki kreativci u stanju da naprave koncert koji će se urezati svima u pamćenje. Ali, nakon ovih metal industrjalaca, divljih piromana i teških muzičkih nota, u Zagreb stiže jedan od najljepših vokala – Sade! Ova prekrasna soul i R n’ B pevačica u zagrebačku Arenu dolazi 22.11. gde će zapevati svoje najveće hitove, a turneja koja je krenula po Americi i ovacije koje dobija gde god se pojavi, jasno pokazuju da nas čeka jedan on najljepših koncerata u posijednjih nekoliko godina. Prošli mesec Sade je objavila album 'The Ultimate Collection' koji se sastoji od njenih najpoznatijih hitova, i tri nikada objavljene pesme. Na albumu se nalazi 29 hitova uključujući i 'The Moon and The Sky’ remix sa Jay-Z, a za samo mesec dana nakon objavljivanja album je dostigao dvostruko platonasti tiraž. PRODAJA ULAZNICA: Ulaznice za koncert RAMMSTEINA u prodaji su od srijede, 29.6. od 10 sati po sledećim cenama: FAN PIT: 380 kn PARTER: 330 kn SEDENJE TRIBINA DOLE: 330 kn SEDENJE TRIBINA GORE: 290 kn LOŽA: 600 kn Odlukom Adria Entertainmenta i management benda, cene ovogodišnjeg koncerta su nešto niže od prošle godine. Ulaznice za koncert SADE u prodaji su takođe od srede, 29.6. od 10 sati a podeljene su u sledeće kategorije: VIP PARTER: 540 kn PARTER SREDINA: 450 kn PARTER: 340 kn DONJE TRIBINE: 400 Kn GORNJE TRIBINE: 300 KN LOŽA: 720 kn

Nastavak na Kontra magazin...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Rammstein ponovo u Zagrebu

Izvor: BalkanRock.com, 27.Jun.2011

Nemački metalci Rammstein, 8. novembra u Areni Zagreb koncertno će promovisati kompilaciju "Made in Germany 1995-2011", potvrdili su organizatori "Lupa promotion".

Nastavak na BalkanRock.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kontra magazin. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kontra magazin. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.