SVE JE MANJE DOBRIH MESTA ZA MUZIČKO – POETSKI KABARE

Izvor: kult-URA.com, 30.Jan.2015, 22:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SVE JE MANJE DOBRIH MESTA ZA MUZIČKO – POETSKI KABARE

Muzičko – poetski kabare pod nazivom “Da, to su bili dani” u izvođenju Nebojše Dugalića i Borisa Pingovića uz muzičku pratnju Nine Ćosić i Pece Đokića biće izveden 4. februara u Nišu. Sa početkom u 20h, kabare će biti odigran na sceni Doma Vojske. Organizatori apeluju na građane da požure sa kupovinom karata, kako bi na vreme obezbedili dobra mesta, kojih je sve manje.
Kabare “Da, to su bili dani”, koga često nazivaju kabareom “za dve gitare i dva glumca”, igra se već jedanaest godina širom zemlje i sveta i predstavlja omaž velikim pesnicima. Kabare uključuje stihove Duška Trifunovića, Miloša Crnjanskog, Laze Kostića, Tina Ujevića, Vita Nikolića, anegdote o Zoranu Radmiloviću, Brani Petroviću...

Nastavak na kult-URA.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta kult-URA.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta kult-URA.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.