SUMNJIV IZBOR? Ovo je najbolji film u poslednjih 30 godina (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Nov.2018, 14:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SUMNJIV IZBOR? Ovo je najbolji film u poslednjih 30 godina (VIDEO)

Neće se svi složiti.

Od kad se snimaju filmovi postavlja se pitanje i koji je najbolji u istoriji. Brojne liste se redovno prave, a nedavno je jednu takvu napravio i bioskopski lanac Šoukejs Sinema.

Oni su pitali ljubitelje filmova koji je najbolji u poslednjih 30 godina, a oni su u najvećem broju odgovorili - "Bekstvo iz Šošenka". Najbolji glumac prema ovoj anketi je Tom Henks, a glumica Džudi Denč, prenosi sajt brobible.com.

Drugi na listi najbolji >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << film je "Titanik”, a treći "Forest Gamp". Anketu je "Šoukejs Sinema" sproveo povodom obeležavanja 30 godina postojanja, a lista top 10 naslova izgleda ovako:

1. Bekstvo iz Šošenka 

2. Titanik

3. Forest Gamp

4. Park iz doba Jure

5. Šindlerova lista

6. Kralj lavova

7. Umri muški

8. Petparačke priče

9. Dan nezavisnosti

10. Gladijator

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.