Izvor: Arte, 18.Nov.2019, 13:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SULUV AIR program / Mariko Hori i Ronald van der Meijs

Programa razmene i boravka Saveza udruženja likovnih umetnika Vojvodine: SULUV AIR program / Mariko Hori i Ronald van der Meijs. Prezentacija radova,Četvrtak, 21. novembar 2019. 13 – 15 časova Kulturna stanica “Svilara”

Savez udruženja likovnih umetnika Vojvodine ugostio je umetnike Mariko Hori (Japan) i Ronald van der Meijsa (Holandija) u okviru Programa razmene i boravka i projekta “Art Body Art”, u saradnji sa Fondacijom “Novi Sad 2021”. Umetnici će u Novom >> Pročitaj celu vest na sajtu Arte << Sadu boraviti do kraja novembra i baviće se istraživanjem specifičnih mesta Novog Sada, atmosfere starih građevina i arhitekture i doživljaja kroz različite kulturološke prizme. Izložba i multimedijalni nastup, pod nazivom "Tones in Between", dogodiće se u ponedeljak, 25. novembra, u 20 časova, u Galeriji SULUV (Bulevar Mihajla Pupina 9, Novi Sad). Izložba će trajati do 29. novembra 2019.

Uz izložbu i različite nastupe tokom boravka u Novom Sadu, umetnici će u četvrtak, 21. novembra 2019. u periodu od 13 do 15 časova u Društvenom centru Kulturne stanice “Svilara” (Đorđa Rajkovića 6b, Novi Sad) održati prezentaciju svoje umetničke prakse i podeliti iskustva sa studentima Akademije umetnosti u Novom Sadu i svim zainteresovanim ljubiteljima savremene umetnosti. Moderatorka prezentacije je dr um. Bojana Knežević, stručna saradnica na Katedri za crtanje Akademije umetnosti u Novom Sadu. Pored ovog, umetnici će održati i jedno predavanje na Fakultetu likovnih umetnosti u Beogradu, u Amfiteatru - Novi likovni mediji (Bulevar Vojvode Putnika 68, Beograd), u sredu, 27. novembra 2019. u 11 časova.

Mariko Hori

https://marikohori.space

Ronald van der Meijs

www.ronaldvandermeijs.nl

Nastavak na Arte...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Arte. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Arte. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.