“STYPTIC” IZDAO SVOJ PRVI ALBUM

Izvor: kult-URA.com, 19.Jul.2014, 15:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

“STYPTIC” IZDAO SVOJ PRVI ALBUM

Popularni bend iz Niša “Styptic”, objavio je danas, 19. jula, svoj prvi studijski album “Noesis”, sa 11 autorskih pesama. Album je u digitalnom formatu dostupan za besplatno preuzimanje preko nezavisne izdavačke kuće “Black Planet Records”, dok će se CD izdanje albuma pojaviti u prodaji za nekoliko meseci, pod etiketom izdavačke kuće “Miner Records”.
Album “Noesis” je snimljen u studijima “Underground” i “Devotion Studios” u Beogradu, a kao producent albuma potpisan je Marko Živanović (“Devotion Studios”).
Tokom svog višegodišnjeg rada, bend “Styptic” je objavio dva samostalna EP izdanja, jedan singl i nekoliko video-spotova, a iza sebe ima i veliki broj nastupa širom Srbije. Zbog specifičnosti muzičkog izraza, kao i zbog pesama na engleskom jeziku, “Styptic” smatra da je stekao nezavidan broj poštovalaca i izvan granica Srbije zbog čega im je, kako kažu iz benda, “cilj da se u narednom periodu više posvete promociji svoje muzike u inostranstvu”. U međuvremenu uveliko pripremaju materijal za naredni album. U narednim mesecima se, pored CD izdanja novog albuma, od “Styptic”-a može očekivati i jedan novi singl, video za neke od pesama sa aktuelnog albuma, kao i koncertna sezona čiji se početak očekuje oktobara ove godine.

Nastavak na kult-URA.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta kult-URA.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta kult-URA.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.