STREET FOOD FESTIVAL STIŽE U SRCE VRAČARA

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Jun.2023, 13:08

STREET FOOD FESTIVAL STIŽE U SRCE VRAČARA

Još jedan u nizu Street Food Festivala održaće se predstojećeg vikenda na platou u neposrednoj blizini Kalenić pijace.

Od 23. do 25. juna, u srcu Vračara, na uglu Kursuline i Krunske ulice okupiće se predstavnici poznatih gradskih gastro brendova koji će na licu mesta pripremati sveže i ukusne specijalitete raznih svetskih kuhinja.

Posetioci će imati prilike da uživaju u sjajnoj uličnoj hrani, dobroj muzici i pravoj letnjoj atmosferi na jednoj od omiljenih >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << lokacija za okupljanje na Krunskom vencu.

Street Food Festival će još jednom ponuditi posetiocima raznovrsnu paletu beogradske craft food scene poput burgera, corn dog-a, američkih sendviča, specijaliteta japanske kuhinje, čuvenih beogradskih knedli, punjenog bagel peciva, domaćih kobasica, suširita, ali prvi put i specijaliteta jamajkanske nacionalne kuhinje.

Posebno iznenađenje za sve gejmere i ljubitelje gejminga biće gostovanje predstavnika Z10 tima, našeg najuspešnijeg e-sport tima, koji je samo za ovu priliku osmislio svoj Z10 burger da bi deo od prodaje usmerio ka humanitarnom udruženju EHLS  (E-sport humanitarna liga Srbije) sa ciljem da se skrene pažnja na značaj e-sporta, ali i na značaj društvene odgovornosti prema najugroženijim grupama. Svi koji budu želeli da učestvuju u ovoj akciji i budu humani mogu potražiti svoj Z10 burger na festivalu.

I ovo izdanje Street Food Festivala nastavlja saradnju sa projektom Svaka limenka se računa u cilju podizanja svesti o značaju reciklaže i zaštite životne sredine. Na više različitih punktova biće postavljene kutije za odlaganje iskorišćene aluminijumske ambalaže, promoteri će nas i ovog puta podržati tako što će nositi rančeve u koje je takođe moguće odložiti iskorišćene limenke, dok će pixelata na kreativan način podsetiti posetioce na beskonačnu mogućnost upotrebe aluminijuma. Ovom saradnjom podsećamo sve naše posetioce da recikliraju i urade nešto dobro za planetu Zemlju jer ipak... Svaka limenka se računa!

Ulaz na festival je besplatan, a za posetioce su obezbeđena sedeća mesta. Radno vreme festivala je od 13 časova do 23 časa.

Više informacija pogledajte OVDE

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.