STIGLI NEOBIČNI: Nakon filmskog festivala u Kanu, film sa poznatim francuskim glumcem od 19. decembra u beogradskim bioskopima (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Dec.2019, 18:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

STIGLI "NEOBIČNI": Nakon filmskog festivala u Kanu, film sa poznatim francuskim glumcem od 19. decembra u beogradskim bioskopima (VIDEO)

Pogledajte kako poznati francuski glumac pozdravlja srpsku publiku

Nakon što je francuski film "Neobični" (Hors normes/The Specials) prikazan na poslednjoj večeri renomiranog filmskog festivala u Kanu i pobrao velike simpatije javnosti, od 19. decembra našao se i u našim bioskopima

U najnovijem ostvarenju reditelja Erika Toledana i Olivija Nakača poznatim po delima koji balansiraju između drame i komedije glavna uloga poverena je poznatom francuskom glumacu Vensanu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Kaselu (Vincent Cassel).

Privučen idejom autora da se, kao i u filmu "Nedodirljivi" (2011.) bave stvarnim događajima, životnim temama i pričama o socijalno ugroženim grupama, sa zadovoljstvom je prihvatio ulogu u filmu.

- Kada su mi ponudili ulogu u filmu, objasnili su mi koliko im je on važan. Dugo vremena su planirali da ga snime, ali se nisu se osećali spremnim. Sećam se da nisu imali ništa napisano kada smo se prvi put sastali i samo sam ih zamolio da me ne teraju da čitam 12000 stranica scenarija, da mi se ne žuri i da ću ih sačekati - rekao je Kasel.

Osim Vensan Kasela u ostalim ulogama su  i Reda Kateb (Reda Kateb), Lina Kudri (Lyna Khoudri), Helen Vensan (Hélène Vincent), Aloiz Suvaž (Aloïse Sauvage) i drugi.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.