“STEND AP SERBIE” U LUTKARSKOM POZORIŠTU

Izvor: kult-URA.com, 04.Dec.2014, 17:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

“STEND AP SERBIE” U LUTKARSKOM POZORIŠTU

U petak, 05. decembra u Lutkarskom pozorištu u Nišu posetioci će moći da vide predstavu “Stend AP Serbie” Akademskog pozorišta iz Niša, satirični kabare po tekstu Jovana Jovanovića Zmaja.
Predstava je osvojila brojne nagrade na Festivalu novih formi u Smederevskoj Palanci, kao i na Festivalu akademskih pozorišta Srbije u Novom Sadu.
Ova kabare predstava ima poruku da jasno i glasno stvari nazovemo pravim imenom i u ovom trenutku u Srbiji… Predstava govori o današnjem sistemu kroz tekstove J. J. Zmaja u režiji Vladimira Cvejića otkrivajući suštinu koja nas muči i provocira.”, rekao je Mladen Milojković, umetnički rukovodilac Akademskog pozorišta.
Predstava je rađena po pesmama Jovana Jovanovića...

Nastavak na kult-URA.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta kult-URA.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta kult-URA.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.