ŠTA JE PROFESIJA A ŠTA ZADOVOLJSTVO? Viktor Savić će nastupiti kao reper na dodeli nagrada u Štark areni

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Jan.2020, 11:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŠTA JE PROFESIJA A ŠTA ZADOVOLJSTVO? Viktor Savić će nastupiti kao reper na dodeli nagrada u Štark areni

To je život - spontano i nizvodno

Povodom nastupa na dodeli MAC nagrada, koja će biti održana u "Štark areni" u Beogradu 27. januara, glumac Viktor Savić rekao je da je možda prvi glumac ali ne i prvi reper koji će nastupati.

- S obzirom na to da se iz velike ljubavi bavim i repom, neće mi biti strano da se nađem u toj ulozi - rekao je poznati glumac.

Viktor, koji se već nekoliko godina osim glumom uspešno bavi i repovanjem, nastupiće zajedno sa >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pionirima rep scene i nekoliko pop zvezda na sepktakularnom zajedničkom nastupu.

- Čast mi je i zadovoljstvo što ću nastupati na tom događaju koji će za mene imati emotivni značaj, a posebno što se sve to još i dešava na Svetog Savu - rekao je Viktor Savić i osvrnuo se i na učesnike - To su sve ljudi na čijoj sam muzici i tekstovima odrastao ili i dalje odrastam. Prilično sam uzbuđen što ću s njima deliti scenu. Nastup će za mene imati veliki emotivni značaj - kaže glumac i reper.

A post shared by Viktor Savic (@viktor.savic.fp) on Dec 13, 2019 at 3:01am PST

Krajem prošle godine objavljen je Vaš singl "B-Town", možete li nam reći nešto više o porukama koje nosi ova pesma i da li je u najavi još autorskog materijala?

- Poruke su upućene direktno ili kroz metafore koje su lako shvatljive ako neko ima koncentracije da posluša. Tekst je moje trenutno viđenje naše situacije, koja, ponavljam, može da nas zabrine ili ohrabri. Ali glavna poruka je važna, a to je da ne želim da bežim od svih problema koji me muče, već da ostanem ovde i da se suočim s njima jer su oni deo mene - rekao je Viktor i podvukao da je njegov poziv i profesija gluma.

Kakvi su Vam naredni planovi kada je u pitanju gluma i kada je u pitanju muzika?

- Što se tiče glume, igram trenutno u desetak naslova po beogradskim pozorištima i snimam seriju pod nazivom "12 reči" pa su mi svi planovi vezani isključivo za to. Zajedno sa Andrijom Miloševićem sam pokrenuo "Teatar na Brdu". Imamo naše produkcije i gostujuće predstave. Sala ima skoro 500 mesta i uvek se traži karta više. Nemam prostora za dalje planove. Što se tiče muzike, dosta slobodnog vremena provodim u studiju sa drugarima koji imaju bend, pravimo i elektronsku muziku, a kada se poklope stvari napišem i tekst i snimim pesmu i spot. Spontano i nizvodno - izjavio je naš popularni glumac.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.