SPEKTAKL U NAJAVI: Piknik na otvorenom i HD Odiseja Filharmonije na Ušću

Izvor: BKTV News, 24.Jun.2018, 14:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SPEKTAKL U NAJAVI: Piknik na otvorenom i "HD Odiseja" Filharmonije na Ušću

Svi su pozvani na piknik

Beogradska filharmonija i ove godine poklanja Beograđanima i gostima prestonice pravi muzički spektakl pod zvezdanim nebom.

Koncert na otvorenom za nekoliko desetina hiljada ljudi i audio-vizuelni spektakl - HD Odisej, biće održan danas u 20:30 časova u novobeogradskom bloku 13.

Kako je najavljeno iz organizacije, kapije će biti otvorene od 17 časova, a publika će moći da uđe iz Bulevara Nikole Tesle i ulice Ušće.  >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << Takođe, Filharmonija je spremila bejbi pit, odnosno poseban prostor za trudnice i decu uzasta do sedam godina, a ulaz u ovaj prostor je iz ulice Ušće.

Zanimljivo je i da je do 18 časova svoja vrata za sve posetioce, potpuno besplatno, otvorio i Muzej savremene umetnosti.

Podsetimo, prošle godine Filharmonija je priredila najveći koncert na otvorenom u istoriji Srbije.

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.