SPEKTAKL: Prvi festival folklora veterana u gradu bogate istorije i tradicije!

Izvor: BKTV News, 15.Maj.2018, 15:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SPEKTAKL: Prvi festival folklora veterana u gradu bogate istorije i tradicije!

Dobro došli u Topolu!

Kulturno-umetničko društvo "Oplenac" iz Topole u svojoj bogatoj tradiciji koja traje punih 18 godina iznedrila je grupu veterana.

Svojim zalaganjem i upornošću ogranak veterana priprema i svoje prve susrete folklornih grupa u svom gradu, javlja media-ps.rs.

Prvi festival folklora veterana biće održan 19. maja 2018. godine u Topoli, gradu bogate istorije i tradicije. Svoje učešće je najavilo 35 folklornih ansambala iz čitave >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << Srbije.

Organizatori najavljuju veliki folklorni spektakl u kome će uživati svi posetioci i učesnici.

Početak programa veterana je od 17 časova na bini kod srednje škole u ulici Kneginje Zorke, a na istom mestu 19. i 20. maja tačno u podne održaće se i dečji festival folklora Srbije.

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.