Izvor: Arte, 01.Sep.2016, 10:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SEE Art Gates: stanja stvarnosti

Od 15. septembra do 15. oktobra 17. Bijenale umetnosti u Pančevu SEE Art Gates: stanja stvarnosti.

Jedna od najznačajnijih bijenalnih manifestacija vizuelne umetnosti u Srbiji ove godine predstavlja dvadeset umetnika iz sedam zemalja regiona Jugoistočne Evrope od kojih četiri koja su izlagala i na Venecijanskom bijenalu Bijenale umetnosti je internacionalna izložba kompleksnog tipa koja se više od trideset godina održava u Pančevu, i svojom dugom izlagačkom tradicijom predstavlja jednu od značajnijih manifestacija u Srbiji, u kontekstu pregleda savremenih umetničkih tokova i praksi.

Nastavak na Arte...






Povezane vesti

Umetnici sa Venecijanskog bijenala izlažu u Pančevu

Izvor: Blic, 01.Sep.2016

Sedamnaesto Bijenale umetnosti u Pančevu koje počinje 15. septembra i trajaće do 15. oktobra, pod nazivom "SEE Art Gates: stanja stvarnosti", a ugostiće dvadesetak umetnika iz regiona Jugoistočne Evrope, od kojih su mnogi izlagali i na Venecijanskom bijenalu...Među umetnicima čiji će radovi biti...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Arte. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Arte. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.