SEĆAM SE BEOGRADA IZ 1967. GODINE... Josipa Lisac emotivno o koncertu nekad i sad

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Feb.2017, 03:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SEĆAM SE BEOGRADA IZ 1967. GODINE... Josipa Lisac emotivno o koncertu nekad i sad

Uh...

Muzička diva Josipa Lisac pozdravila je video porukom beogradsku publiku koja će doći na njen koncert 14. februara u Sava Centru, gde na Dan zaljubljenih proslavlja 50 godina karijere.

- Lepa su ta druženja kroz dugi niz godina. Sećam se prvog koncerta u Beogradu, u Domu omladine 1967. godine. Imala sam 17 godina. Ništa se od onda nije pomenilo. Nikakve uzvišenosti, nikakve pompeznosti, ovo će opet biti jedan lepi koncert. Što je najvrednije, za to ste zaslužni vi, jer da nema vas, da nema te ljubavi i razumevanja, ni koncerata ne bi bilo - poručila je Josipa Lisac.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.