SA BOJKOVIĆEVOM PAO DOGOVOR ZA DVA MINUTA! Nije bilo lako izabrati glumicu za lik Živke u Tri muškarca i tetka!

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Maj.2021, 15:11

SA BOJKOVIĆEVOM PAO DOGOVOR ZA DVA MINUTA! Nije bilo lako izabrati glumicu za lik Živke u "Tri muškarca i tetka"!

Nismo pogrešili!

Producenti serije “Tri muškarca i tetka”, Nikola Burovac i Danijel Đurić kažu da ni jedna glumica nije mogla da zameni Cecu Bojković u komediji koju su uradili za TV Prvu. Kada su pozvali Bojkovićevu da se pridruži ekipu znali su da će ostati bez lika, ako ih ona odbije.

- Želeli smo još jednu tetku, Sekinu sestru Živku u seriji. Isključivo je u obzir dolazila samo Ceca Bojković. Sa njom smo se dogovorili u dva dana,  jer je pravi profesionalac >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << – kaže Burovac.

On dodaje da nije bilo lako na jednom mestu okupiti Cecu, Petra Božovića, Seku Sablić, Hristinu Popović, Milana Vasića i Marka Janketića.

-Privilegija je raditi sa takvim glumačkim veličinama, a mi smo to uspeli isključivo našom verom i pre svega izuzetnim scenarijom.

Đurić dodaje da je zadovoljstvo raditi sa Bojkovićevom.

- Ona je pravi profesionalac. Sve dogovorimo u roku od dva minuta. Zadovoljstvo je raditi sa legendama kao što je ona.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.