Ružicu Đinđić u SABLJI glumi Hrvatica koja je udata za poznatog Srbina TE SREDE, OBUKAO JE SVOJE NAJLEPŠE ODELO...

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Feb.2024, 13:46

Ružicu Đinđić u "SABLJI" glumi Hrvatica koja je udata za poznatog Srbina "TE SREDE, OBUKAO JE SVOJE NAJLEPŠE ODELO..."

Skladan brak ugašen nakon kobnog događaja.

Ljubavna priča Ružice Pavlović i nekadašnjeg srpskog premijera Zorana Đinđića trajala je dve decenije i prekinuta je tragičnog 12. marta 2003. godine, kada je na njega izvršen atentat.

Prvi put u seriji "Sablja" Ružica će se pojavili kao filmski lik, a igra je hrvatska glumica Tihana Lazović. U ulozi ubijenog premijera Zorana Đinđića našao se Dragan Mićanović.

Pored njega, u seriji glume Milica >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Gojković, Ljubomir Bandović, Feđa Štukan, Jasna Đuričić, Marko Grabež, Predrag Bjelac, i mnogi drugi.

Tihanu naša publika zna pre svega iz serija "Tajkun" i "Jutro će promeniti sve" i kao suprugu Baneta Trifunovića. Iza "Jutra" stoje isti tim reditelja Vladimir Tagić i Goran Stanković kao i "Sablje", pa izbor hrvatske glumice za ulogu Ružice nije veliko iznenađenje.

- Trudim se da što vi­še pri­čam na eka­vi­ci. Ne znam da li mo­gu da go­vo­rim kao Beo­gra­đan­ka (smeh). Bi­lo mi je la­k­še da glu­mim na ita­li­jan­skom ne­go na sr­p­skom. To je ve­li­ka isti­na - ovako je za "Kurir" govorila pred premijeru "Tajkuna".

Tihana je nedavno osvojila nagrada za najbolju filmsku glumicu u Hrvatskoj i priznanje je posvetila Severini. Pevačica se rasplakala nakon govora svoje prijateljice. Trenutno je u bioskopima njen novi film "Živi i zdravi".

- Beo­grad je mno­go opu­šte­ni­ji od Za­gre­ba i živ je grad. Imam ose­ćaj da se ovde ce­ni ku­l­tu­ra - govorila je za "Kurir" glumica.

Ružica Đinđić, kako piše Glossy, nije se preterano eksponirala u javnosti nakon smrti supruga, niti je često govorila o ubistvu koje je slomilo njenu porodicu, ali je pre nekoliko godina u dugoj ispovesti naglasila da su oni godinama živeli strepeći za Zoranov život.

– Te srede, 12. marta, trebalo je da se u Vladi sretne sa švedskom ministarkom spoljnih poslova, sada isto tako pokojnom Anom Lind. Tog jutra obukao je svoje najlepše odelo, i bio je zaista lep. Potpuno zaboravivši na gospođu Lind, na vratima sam ga pitala zašto se tako udesio, i da li ima neku konferenciju za štampu. "Ne, ali imam Anu Lind!". Jednostavno me je kopkalo zašto mu je bilo toliko stalo da se tako lepo obuče – ispričala je za "Nedeljnik".

Srbija Danas/Kurir.rs/Prenela S.S.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.