Izvor: Popboks, 19.Dec.2009, 22:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rotten: Coldplay i Radiohead su bezdušni

John Lydon je proglasio Coldplay i Radiohead za beskrvne bendove koji se ne predaju svojim fanovima. "Coldplay i Radiohead su me baš udavili, toliko su prazni. Jalov im je posao. Fino je to, ali je u suštini besmislica. Njima nije stalo do tebe. Stalo im je samo do toga da namire kasu", izjavio je nekadašnji frontmen Sex Pistolsa za BBC.

Nastavak na Popboks...






Povezane vesti

Džoni Roten: "Koldplej i Rejdiohed su bezdušni"

Izvor: Vesti-online.com, 20.Dec.2009, 02:40

Džon Lidon, kao pevač "Seks Pistolsa" poznat kao Džoni Roten, izjavio je za BBC da su danas vrlo popularni bendovi "Koldplej" (Coldplay) i "Rejdiohed" (Radiohead) beskrvni i da se ne predaju svojim obožavaocima...Vrlo duševan čovek: Džoni Roten..“Nema ničeg duševnog u tome – oni ne znaju...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Popboks. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Popboks. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.