Izvor: SEEcult.org, 22.Avg.2019, 14:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rot o Tarantinu, audicijama, karijeri...

Britanski glumac Tim Roth, koji poslednjih par decenija živi i radi u Los Anđelesu, evocirao je na 25. Sarajevo film festivalu (SFF) iskustvo suradnje sa Quentinom Tarantinom, ali i drugim redateljima, poput Petera Greenawaya i Roberta Altmana, sa kojima se proslavio tokom karijere koju je ocjenio kao “potpunu zbrku” i gotovo neverovatnu.

Nastavak na SEEcult.org...






Povezane vesti

Bernal kao autor i glumac

Izvor: SEEcult.org, 22.Avg.2019

Meksički glumac Gael García Bernal predstavio je na 25. Sarajevo film festivalu (SFF) svoje drugo redateljsko ostvarenje - film "Chicuarotes", kojim je hteo da "vježba slobodu". U prepunom Kinu Meeting Point osvrnuo se i na svoj puno bogatiji glumački put i saradnju sa redateljima kao što su Alehandro...

Nastavak na SEEcult.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SEEcult.org. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SEEcult.org. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.