Rodžer Voters se seli u Kombank Arenu

Izvor: B92, 05.Jun.2013, 12:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rodžer Voters se seli u Kombank Arenu

Muzičko scenski spektakl “The Wall live”, Rodžera Votersa, nekadašnjeg člana sastava Pink Flojd zakazan za 1. septembar, zbog tehničkih i produkcijskih razloga premešta se sa Ušća u Kombank Arenu.

“The Wall Live” je namenjen stadionskim prostorima. Na žalost, Beograd nema odgovarajući stadionski prostor koji bi mogao da ugosti ovakvu mega produkciju, trenutno najveću na svetu i definitivno, nikada ranije viđenu u našoj zemlji, pa je koncert dogovoren za otvoren >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << prostor. Nakon višemesečnih pokušaja da se produkcija prilagodi uslovima otvorenog prostora što je iziskivalo izgradnju dodatne opreme koja bi zaštitila ovo genijalno delo od eventualnih naleta vetra i vremenskih nepogoda, tehnička ekipa Rodžera Votersa odustala je od proširivanja i ovako zahtevne produkcije. Zahvaljujući odličnoj saradnji sa najvećim svetskim promoterom, kompanijom Live Nation, dogovoreno je da se koncert ne otkaže već premesti u zatvoreni prostor Kombank Arene.

Ulaznice kupljene za Ušće, važiće i za Kombank Arenu. Danas se prodaja ulaznica obustavlja i nastavlja se od petka, 7. juna.

Kupci koji su kupili ulaznice za FAN PIT imaće pristup u FAN PIT Kombank Arene, kupci koji su kupili ulaznice za PARTER imaju pristup na PARTER (stajanje) u Kombank Areni, a kupci koji su kupili ulaznice za kategoriju TRIBINE imaće pristup najboljim mestima na tribinama. saopšteno je iz Kombank Arene.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Rodžer Voters se seli u Kombank Arenu

Izvor: B92, 05.Jun.2013

Muzičko scenski spektakl “The Wall live”, Rodžera Votersa, nekadašnjeg člana sastava Pink Flojd zakazan za 1. septembar, zbog tehničkih i produkcijskih razloga premešta se sa Ušća u Kombank Arenu...“The Wall Live” je namenjen stadionskim prostorima. Na žalost, Beograd nema odgovarajući...

Nastavak na B92...

Rodžer Voters se seli u Kombank Arenu

Izvor: Akter, 05.Jun.2013

Muzičko-scenski spektakl “The Wall live” zakazan za 1. septembar, zbog tehničkih i produkcijskih razloga premešta se sa Ušća u "Kombank Arenu"

Nastavak na Akter...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.