Rezultati Konkursa za finansiranje ili sufinansiranje iz savremenog stvaralaštva za 2020.

Izvor: RTS, 08.Jun.2020, 17:23

Rezultati Konkursa za finansiranje ili sufinansiranje iz savremenog stvaralaštva za 2020.

Rezultati Konkursa za finansiranje ili sufinansiranje projekata iz savremenog stvaralaštva Ministarstva kulture i informisanja za 2020. godinu u sedam oblasti objavljeni su na sajtu Ministarstva, na stranici Konkursi.
Reč je o konkursima u sledećim oblastima: 1) izdavačka delatnost - kapitalna dela koja se objavljuju na srpskom jeziku iz oblasti kulture i vredna dela iz oblasti domaće i prevodne književnosti; 2) izdavačka delatnost - periodične >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << publikacije iz oblasti umetnosti i kulture; 3) kulturna delatnost osoba sa invaliditetom; 4) književnost - manifestacije i nagrade; 5) filmska umetnost i ostalo audio-vizuelno stvaralaštvo; 6) kulturna delatnost Srba u inostranstvu i 7) prevođenje reprezentativnih dela srpske književnosti.
Odlukama konkursnih komisija, na pomenutih sedam konkursa podržano je 277 projekata, u  ukupnom iznosu od 86.830.000,00 dinara.
Planirano je da do kraja tekuće nedelje budu poznati i objavljeni rezultati konkursa za preostalih šest oblasti savremenog stvaralaštva.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Ministarstvo kulture: Poznati rezultati konkursa za projekte iz savremenog stvaralaštva

Izvor: NoviMagazin.rs, 08.Jun.2020

Rezultati Konkursa za finansiranje ili sufinansiranje projekata iz savremenog stvaralaštva Ministarstva kulture i informisanja za 2020. godinu u sedam oblasti objavljeni su danas na sajtu Ministarstva kulture i informisanja, na stranici Konkursi...Kako je saopšteno iz tog Ministarstva, reč je o konkursima...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.