Rege Žan Pejdž o ulozi u filmu Dungeons & Dragons: Napravio sam grešku...

Izvor: B92, 05.Apr.2023, 08:32

Rege Žan Pejdž o ulozi u filmu Dungeons & Dragons: "Napravio sam grešku..."

Glumac Rege Žan Pejdž najpoznatiji je po ulozi u prvoj sezoni Netflixove serije "Bridgerton", a sada glumi u novom filmu "Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves".

U filmu nosi kostim sa oklopom, a sada je otkrio kako mu nije bio nimalo udoban.

"Napravio sam grešku Roberta Daunija", rekao je u razgovoru za BBC Radio 1, misleći na to kako je Dauni jednom rekao da je izbegavao da oblači odelo Iron Man-aa.

"Ceo dan ti je vruće. Ne možeš da sedneš. Znoj >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ne ide nigde, samo se zadržava. Odelo zapravo postaje ronilačko odelo, samo puno tvog znoja", rekao je Pejdž.

I ranije je govorio koliko mu je neudobno bilo u tom kostimu.

"Sve vam se nekako zariva u rebra. Pokušavate da izvodite komplikovane scene borbi a ništa se ne pomera onako kako bi trebalo. Ništa od toga nije stvoreno za udobnost", rekao je na dodeli Oskara prošlog mjeseca.

U filmu "Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves" uz Pejdža glume i Kris Pajn, Majkl Rodrigez kao i Hju Grant. Film je inspirisan istoimenom video-igrom. Radnja prati grupu lopova koji pripremaju epsku pljačku kako bi vratili izgubljenu relikviju, ali stvari ne idu onako kako su zamislili.

Rege Žan Pejdž je u Netflixovoj hit seriji "Bridgerton" glumio vojvodu od Hastingsa te je privukao mnogo pažnje. Mnogi fanovi serije razočarali su se kad je stigla vest da Pejdž neće glumiti u novim sezonama.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.