Izvor: Blic, 08.Jul.2022, 15:24

Rediteljka Dijana Milošević dobitnica prestižne evropske nagrade

Žiri Evropske nagrade za podizanje svesti o kulturnom nasleđu posvećenoj Heleni Vaz da Silva, saopštio danas da je doneo odluku da se Specijalno priznanje dodeli Dijani Milošević, rediteljki, profesorki i umetnici iz Srbije, koja je osnivač i direktor DAH teatra – Istraživačkog centra za kulturu i društvene promene u Beogradu, u znak priznanja za njenu ključnu ulogu u odbrani evropske kulture i vrednosti.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Rediteljka Dijana Milošević dobitnica nagrade za podizanje svesti o kulturnom nasleđu

Izvor: Danas, 08.Jul.2022

Evropa Nostra Srbija i Dah Teatar saopštili su da je žiri Evropske nagrade za podizanje svesti o kulturnom nasleđu posvećenoj Heleni Vaz da Silva, odlučio da Specijalno priznanje dodeli Dijani Milošević, rediteljki, profesorki i umetnici iz Srbije, koja je osnivačica i direktorka DAH teatra –...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.