Reditelj Idola naredio je The Weekndu da snimi uznemirujuću scenu silovanja sa Lili-Rouz Dep

Izvor: B92, 02.Jul.2023, 08:03

Reditelj "Idola" naredio je The Weekndu da snimi uznemirujuću scenu silovanja sa Lili-Rouz Dep

Reditelj "Idola" Sem Levinson naredio je The Weekndu i Lili Rouz Dep da snime uznemirujuću scenu silovanja za kontroverznu seriju.

Američki mediji navode da je scena silovanja snimljena za prošlonedeljnu epizodu HBO-ove dramske serije, ali je na kraju izbačena iz finalne montaže.

Naime, The Weeknd, koji glumi dvoličnog vlasnika noćnog kluba, i Dep, koja glumi pop zvezdu u usponu, su snimali scenu seksa u kupatilu.

Iako su se The Weekend i Dep složili >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sa Semovim uputstvima, izvor kaže da je većina onih na setu smatrala da je scena izuzetno uznemirujuća.

Naime, scena je izbačena iz serije zbog prilagođavanja priče, što je normalan deo kreativnog procesa u televizijskoj seriji.

Kreativni tim serije bio je posvećen stvaranju sigurnog, saradničkog radnog okruženja na setu, što je uključivalo i koordiniranje intimnosti za različite scene.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.