Reditelj Džokera želi da snimi nastavak, uslov Hoakin Finiks

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 21.Nov.2019, 09:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Reditelj Džokera želi da snimi nastavak, uslov Hoakin Finiks

Film "Džoker" obara sve rekorde gledanosti, a reditelj Tod Filips obradovao je fanove izjavom da bi bilo vredno snimiti i nastavak.

Mada trenutno ne rade na tome, on bi, kazao je, pristao na to samo ukoliko bi se u glavnoj ulozi ponovo našao maestralni Hoakin Finiks.

"To ne bi mogao biti samo divlji i ludi film o 'Princu kriminala'. Morao bi imati neku tematsku rezonancu na sličan način kao što to ima prvi film. Toliko filmova pominje iskru, ali Džoker je bio barut. >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Ako bismo bili u stanju ponovo da napravimo sve ovo u nastavku, to bi bilo dosta zanimljivo", izjavio je Filips.

Špekulisanja o nastavku filma počela su u avgustu, a Filips je tada izjavio da će učiniti sve samo da glumac Hoakin Finiks ponovo ostvari ulogu "Džokera", prenosi portal Klix.ba.

"Džoker" je prešao zaradu od milijardu dolara i treći je najveći DC film o stripovskim junacima-zlikovcima posle "Dark Knight Rises" koji je zaradio 1,084 milijarde dolara i "Akvamena" koji je napravio zaradu od 1,140 milijardi dolara.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Džoker će imati nastavak, Hoakin Finiks opet u glavnoj ulozi

Izvor: NoviMagazin.rs, 21.Nov.2019

Reditelj Tod Filips radi na nastavku blokbastera "Džoker" koji je već zaradio milijardu dolara na bioskopskim blagajnama širom sveta, piše Holivud reporter...Nastavak filma posvećen Betmenovom rivalu u pripremi je, i Tod Filips radi na drugom poglavlju priče, saznaje Holivud reporter pozivajući...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.