Izvor: Blic, 27.Mar.2004, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

'Razvaljivanje' za šokiranje

'Razvaljivanje' za šokiranje

Jugoslovensko dramsko pozorište, svoju drugu premijeru u tekućoj sezoni na sceni 'Bojan Stupica' izvešće u ponedeljak 29. marta. Reč je o komadu 'Razvaljivanje', Nila Labjuta, savremnog američkog pisca, koji je režirala Iva Milošević. Ovu priču o 'sasvim normalnim ljudima, koji su počinili nenormalne stvari' izvode Jelena Stupljanin, Gordan Kičić, Nenad Pećinar, prvi put na sceni JDP-a, i Tamara Vučković koja ponovo igra na ovoj sceni >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << posle više godina pauze. Po rečima rediteljke Ive Milošević, reč je o šokantnom komadu sastavljenom od tri lične priče u kojima je zapravo reč o ispevesti četvoro ljudi'. Po njenim rečima 'šokantna je u stvari logika kojom oni racionalizuju zlo koje su počinili'.

Predstavu 'Razvaljivanje' dizjanirali su Gorčin Stojanović scenografija, kostimograf je Boris Čakširan, dok je muziku komponovao Vladimir Pejković i biće reprizno izvođena 6. 21. i 26. marta. Ž. J.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.