Razrešena Ana Vučetić, pomoćnik ministra za kulturu

Izvor: Blic, 21.Dec.2016, 15:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Razrešena Ana Vučetić, pomoćnik ministra za kulturu

Ana Vučetić, pomoćnik ministra za kulturu u Sektoru za savremeno stvaralaštvo i kreativnu industriju razrešena je dužnosti, na sednici Vlade Srbije, prenose "Novosti".

Ministarstvo kulture i informisanja sa njom nije potpisalo novi ugovor posle konkursa za pomoćnike ministra, koji je završen još maja prošle godine.

Ana Vučetić je od 2003. godine radi u Sektoru za savremeno stvaralaštvo, kulturnu industriju i kulturne odnose Ministarstva kulture i medija Republike >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Srbije, kao savetnik za kinematografiju i multimedije, od maja 2007. godine kao šef Kabineta ministra Vojislava Brajovića, a od jula 2008. godine, kao šef Kabineta ministra Nebojše Bradića, u istom Ministarstvu.

Za pomoćnika ministra kulture Nebojše Bradića, u Sektoru za savremeno stvaralaštvo, kulturnu industriju i kulturne odnose, postavljena septembra 2008. godine.

Na na njeno mesto bi, prema pisanju "Novosti", mogla da dođe Ivana Dedić, koja je do sada kao pomoćnik bila zadužena za razvoj digitalne istraživačke infrastrukture u oblasti kulture i umetnosti.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.