Rajan Gosling i Emili Blant zajedno u novom akcionom filmu VIDEO

Izvor: B92, 15.Feb.2024, 12:25

Rajan Gosling i Emili Blant zajedno u novom akcionom filmu VIDEO

Rajana Goslinga i Emili Blant uskoro ćemo gledati u akcionom spektaklu "The Fall Guy".

U centru priče ovog filma je kaskader koji snima opasne scene umesto nestale filmske zvezde, što ga uvlači u veoma komplikovane situacije koje će mu promeniti život. Film je zasnovan na istoimenoj seriji iz osamdesetih godina, a svetska premijera je zakazana za 3. maj ove godine.

Nakon "Barbi" i "Openhajmera", dve holivudske zvezde videćemo u sasvim drugačijim ulogama. Pored >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Goslinga i Emili Blant, u filmu igraju i Aron-Tejlor Džonson i Vinston Djuk. Režiju potpisuje Dejvid Lejč.

Novi trejler, koji je objavljen pred Superboul, donosi sve što ljubitelji ovakvih ostvarenja mogu da požele. Od romanse, vratolomija sa automobilima, do vanzemaljaca.

“On je kaskader, i kao svaki od njih, biva raznet, upucan, udaren, bačen kroz prozore i sa najviših visina, sve za našu zabavu. A sada, nakon što je preživeo nesreću koja je mogla da mu odnese život, heroj radničke klase mora da pronađe nestalu filmsku zvezdu, reši zaveru i pokuša da osvoji ljubav njegovog života dok radi svoj svakodnevni posao. Šta bi moglo poći kako ne treba?'', navodi se u zvaničnom sinopsisu filma.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Rajan Gosling i Emili Blant zajedno u novom akcionom filmu

Izvor: Nezavisne Novine, 15.Feb.2024

Rajana Goslinga i Emili Blant uskoro ćemo gledati u akcionom spektaklu "The Fall Guy".

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.