Rafalna paljba u centru grada! Upucan poznati pevač! (FOTO)

Izvor: BKTV News, 27.Sep.2017, 09:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rafalna paljba u centru grada! Upucan poznati pevač! (FOTO)

Strašne vesti šire se svim medijima.

Poznati reper Jang Dolf upucan je u Los Anđelesu. Prema saznanjima američkog portala "TLZ" on je pogođen s više metaka i hitno je prevezen u bolnicu.

Kako navode lokalni mediji, na repera je pucano u najpoznatijoj ulici Los Anđelesa Holivud bulevaru. Prema nezvaničnim podacima, on je upucan s više metaka u torzo, ali je bio živ kada su ekipe Hitne pomoći stigle. Navodi se još i da je on odmah prevezen u bolnicu i da će >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << navadno preživeti ranjavanje. Ovo je drugi pokušaj ubistva repera.

Dorf je rođen 11. avgusta 1985. u Čikagu, pod imenom Adolf Tornton Junior. Ovaj reper veoma je poznat u Americi i do sada je objavio nekoliko albuma.

Jedna od njegovih poslednji numera je "100 shots" - 100 hitaca, koja je nastala nakon prvog pokušaja ubistva. Naime, na njegovo blindirano vozilo u februaru je ispaljeno upravo 100 hitaca.

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.