ROMANTIČNO: Bajaga i Instruktori objavili spot za hit baladu Bilo bi lako (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Maj.2018, 20:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ROMANTIČNO: Bajaga i Instruktori objavili spot za hit baladu "Bilo bi lako" (VIDEO)

U pitanju je drugi singl sa albuma "U sali lom".

Bend Bajaga i Instruktori objavio je drugi spot sa aktuelnog albuma "U sali lom" (PGP RTS/Croatia Records), i to za baladu "Bilo bi lako", koja je među obožavaocima odavno postala hit.

Gogol Bordello priredili Beograđanima urnebesnu žurku u bašti SKC-a (FOTO, VIDEO)

Grupa je, podsetimo, grandioznu baladu, mnogima omiljenu sa novog izdanja, premijerno izvela još prošlog leta na beogradskom koncertu u bašti >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << SKC-a.

Muziku i tekst za "Bilo bi lako" napisao je Momčilo Bajagić, dok su se za aranžman, uz Bajagu, pobrinule i njegove kolege iz benda, Saša Lokner i Žika Milenković.

KALEMEGDAN SE TRESAO: Brutalan slavljenički koncert Hladnog piva, uz NAJJAČU foru ikada! (FOTO, VIDEO)

Režija spota poverena je, kao i u prethodnom slučaju, Vuku Protiću koji je emotivnu ljubavnu pesmu sasvim prikladno vizuelno "obojio".

Već je poznato i da će treći video singl biti najžešća pesma na albumu, "Može da te ubije grom". Pogledajte spot za "Bilo bi lako":

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.