Prvi trejler za igranu verziju Kralja lavova VIDEO

Izvor: B92, 23.Nov.2018, 22:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prvi trejler za igranu verziju "Kralja lavova" VIDEO

Jedan od najomiljenijih animiranih filmova svih vremena, "Kralj lavova", dobio je svoju igranu verziju i u bioskope stiže 18. jula sledeće godine, a danas je objavljen prvi trejler, saopštila je distributerska kuća "Taramaunt".

Posle 25 godina, publika će imati priliku da se podseti likova kao što su Mufasa, Simba, Nala, Timon, Pumba i Skar, a nove generacije da se prvi put upoznaju s njima.

Svoje glasove glavnim likovima u priči o porodici, ljubavi, časti, pohlepi i prijateljstvu, pozajmili su Donald Glover, Set Rogen, Čuitel Edžiofor, Bili Ajhner, Džon Oliver, Kigan - Majkl Ki, Bijonse Nouls - Karter, Džejms Erl Džons i mnogi drugi.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.