Prvi internet regionalni festival teatra za decu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 05.Apr.2020, 15:47

Prvi internet regionalni festival teatra za decu

Pozorište Boško Buha učestvovaće sa predstavom “Mala sirena”, Ljudmile Razumovske u režiji Milana Karadžića na Prvom internet regionalnom festivalu teatra za decu - PIR FEST u organizaciji Gradskog pozorišta Podgorica, koji se održava od 8. do 16. aprila.

Premijera “Male sirene” biće 9. aprila u 17 časova, a repriza narednog dana u 13.15 časova na Jutjub kanalu Gradskog pozorišta.

U predstavi igraju Danijela Štajnfeld, Aleksandar Radojičić, Viktor >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Savić, Andrija Milošević, Andrijana Oliverić, Nemanja Oliverić, Jelena Trkulja, Katarina Marković….

Tokom trajanja festivala, najmlađa publika će imati priliku da na Jutjub kanalu Gradskog pozorišta, sa početkom u 17 časova pogleda predstave devet regionalnih teatara.

Festival je takmičarskog karaktera, predstave će biti vrednovane glasovima publike - “lajkovima”.

Gradsko pozorište iz Podgorice iniciralo je, a većina pozorišta za decu iz regiona prihvatilo, novu akciju koja omogućava deci da u vreme izolacije, prate pozorišne predstave.

“S obzirom na važnost ovog poduhvata, Pozorište Boško Buha se sa zadovoljstvom odazvalo pozivu da učestvuje na PIR - u. Ponosni smo što sa respektabilnim pozorištima iz regiona delimo ovu značajnu misiju posvećenu najlmađima”, poručuju iz Buhe.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.