Izvor: SEEcult.org, 09.Nov.2011, 17:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prva Otvorena biblioteka

Beograd dobija prvu Otvorenu biblioteku - na javnom prostoru postavljene police sa knjigama koje je moguće razmenjivati. Prva Otvorena biblioteka biće otvorena 12. novembra preko puta Goethe-Instituta u Knez Mihailovoj, a za sada će i sadržati knjige na nemačkom. Nedavno su slične besplatne biblioteke na otvorenom, koje se finansiraju kroz donacije i o kojima brinu lokalni volonteri, otvorene u mnogim mestima širom Nemačke.

Nastavak na SEEcult.org...






Povezane vesti

Prva Otvorena biblioteka od subote dostupna Beograđanima

Izvor: Blic, 10.Nov.2011, 14:55

Prva Otvorena biblioteka u Srbiji biće postavljena u subotu u 14 sati, preko puta Gete-Instituta u Beogradu (Knez Mihailova 50). Na javnom prostoru nalaziće se police sa knjigama, za početak na nemačkom jeziku, koje se mogu razmenjivati. ..Uzajamnost je jedino pravilo za korišćenje ove biblioteke...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SEEcult.org. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SEEcult.org. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.