Prva Bond devojka preminula u 90. godini / FOTO / VIDEO

Izvor: B92, 09.Jun.2018, 17:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prva Bond devojka preminula u 90. godini / FOTO / VIDEO

Britanska glumica Junis Gejson, najpoznatija po ulozi Silvije Trenč, prve Bondove devojke iz filma "Dr. No", preminula je u 90. godini života.

Vest o smrti je potvrđena na njenom zvaničnom Tviter nalogu:

"Veoma smo tužni što vam saopštavamo da je naša draga Junis preminula 8. juna. Ona je bila predivna dama koja je ostavljala upečatljiv utisak na svakoga sa kim bi se srela. Veoma će nam nedostajati", navedeno je u poruci.

Nakon objave, oglasili su >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << se i producent Bond serijala, Majl Vilson i Barbara Brokoli koji su izrazili tugu zbog njene smrti, i uputili reči podrške porodici Gejsonove.

Junis Gejson je rođena 1928. godine u Engleskoj. Igrala je veliki broj uloga u filmovima i pre i nakon što je postala Bond devojka, piše Dejli mejl.

Glumila je u poznatom hororu "The Revenge of Frankenstein" iz 1958. godine, a pojavljivala se i u poznatim televizijskim serijama "The Saint" and "The Avengers".

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Preminula prva Bond devojka Junis Gejson

Izvor: Blic, 09.Jun.2018

Glumica i prva Bond devojka Junis Gejson preminula je u 90-oj godini života, saopšteno je na njenom zvaničnom Tviter nalogu.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.