Prti Bee Gee nastupa u srcu Vračara

Izvor: B92, 24.Dec.2013, 18:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prti Bee Gee nastupa u srcu Vračara

Direktno sa beogradskog asfalta u srce Vračara 27. decembra stiže najkontroverznija hip-hop grupa Prti Bee Gee, uz podršku nekoliko predgrupa i di džejeva.

Šta reći o grupi koja je odavno postavila pravila i kodekse, kad je reč o izvornoj rap i hip-hop muzici, osim da ne prestaju da iznenađuju i oplemenjuju domaću scenu. Mikri Maus i Euffrat će izvesti čuvene numere sa četiri do sada objavljena albuma ("Greatest hits", "Mos-kri 77-05", "Tačno u pre podne", >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << "Bez šećera"), ali i neobjavljene hitove i nekolicinu numera kojeće po prvi put predstaviti svojoj mnogobrojnoj publici.

Na Vračar Rocks festival se vraćaju u petak 27. decembra, u susret novogodišnjim praznicima i to, kako sami kažu, "zbog velikog interesovanja studenata, đaka, roditelja, robijaša,i ostalih obojenih i uniformisanih lica".

Uz Mikri Mausa i Euffrata, publika će 27. decembra u Centru za kulturu "Božidarac" biti u prilici da vidi i nastup voždovačkog predvodnika nove generacije repera – Smoke Mardeljana, ali i perspektivnog Bigrua i Paju Kratka koji dolaze iz naselja Medaković.

DJ Kobazz, čuveni prestonički di džej i veliki borac za širenje hip-hop kulture u Srbiji, daće svoj doprinos ovom spektaklu uz iznenađenja u vidu neočekivanih repera!

Sve posetioce Božidarca 27. decembra od 20h očekuje sjajan provod uz nesvakidašnji performans svih učesnika!

Ulaznice će biti u prodaji na ulazu u "Božidarac", na veče koncerta, po ceni od 500 dinara. Prodaja ulaznica počinje u 19:30.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.