Izvor: Danas, 13.Mar.2024, 19:03

Prst u oko roditeljima streljane dece: Pismo majke učenice „Ribnikara“

Nepotpisano saopštenje grupe roditelja OŠ “Vladislav Ribnikar” (objavljujemo ga na strani broj 8, prim. ur.), kao reakcija na odluku Vlade o formiranju Radne grupe za memorijalni centar, ne predstavlja stav mnogih roditelja ove škole i po svojoj sadržini i suštini vređa emocije, ne samo roditelja ubijene dece, već svih onih koji neguju poseban pijetet prema stradalima u neviđenom masakru.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

„Od septembra prošle godine mi ne postojimo za Vladu Srbije“: Nove podele među roditeljima iz „Ribnikara“

Izvor: Danas, 13.Mar.2024

Vlada Srbije i Ministarstvo prosvete nisu ni na jedan način za 10 meseci pokušali da reše problem neuslovnog boravka dece u školi „Vladislav Ribnikar“ i neuslovnog prostora za obrazovanje. Poslednji put kada je bilo ko iz Saveta roditelja i od roditelja preživele dece iz 8/2 pozvan na razgovor...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.