Promotivna kampanja Nušiću u čast

Izvor: Studio B, 13.Okt.2014, 08:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Promotivna kampanja "Nušiću u čast"

Povodom revije "Nušiću u čast", koja je u toku u Narodnom pozorištu povodom 150. godišnjice rođenja velikog srpskog komediografa, danas će u Knez Mihailovoj ulici, na Trgu Republike i prostorima oko NP biti organizovana promotivna kampanja.

U kampanji će "učestvovati" i sam Nušić, čiji će lik oživeti glumac NP Zoran Ćosić.

Kostimirani statisti će od 13 sati deliti flajere i druge promotivne materijale vezane za reviju, na kojoj će do 3. novembra na velikoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << i maloj sceni NP biti izvedeno više Nušićevih komada sa repertoara NP i pozorišta iz Zrenjanina, Šapca, Novog Sada, Sombora, Kruševca, Zaječara i Subotice.

Tom prilikom deliće se besplatne ulaznice za gostujuće predstave, kao i za reprizu predstave "Knjiga druga".

Premijera Nušićevog manje poznatog teksta "Knjiga druga" je centralni događaj revije, a biće održana 20. oktobra, na sam dan njegovog rođenja.

Ova "salonska" drama u tri čina igraće se na sceni "Raša Plaović", u režiji Anđelke Nikolić.

Nastavak na Studio B...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.