Promocija romana Vesne Dedić u Budvi

Izvor: Glas javnosti, 07.Avg.2010, 19:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Promocija romana Vesne Dedić u Budvi

BUDVA - Stari grad Budve bio je u znaku promocije romana "Zauvek u srcu", autorke Vesne Dedić. Na prostoru Citadele stotine ljudi je prisustvovalo programu u kojem su učestvovali Isodora Bjelica, kantautor Marko Premtić i voditelj Ivan Golušin.

Crvena srca i sveće po zidovima Straog grada, stotine čitalaca koji su čekali da im autorka potpiše roman, crnogorsko vino i balade koje su obelezile najznačajnije trenutke likova u romanu, ucinili su da organizatori Turisticka organizacija >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << Budve, Budva grad teatar i IP Laguna, budu ponosni na svoju najušpeniju promociju ovog leta.

Parti i promocija otganizovani su povodom četvrtog izdanja romana "Zauvek u srcu", koji je nakon samo mesec dana od objavljivanja, ne samo prvi na bestseler listi, vec i prvi koji je za tako kratko vreme štampan u toliko izdanja.

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.